سفیر فرانسه بعداز دیدار با مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه؛ امیدواریم مذاکرات در آینده نزدیک صورت گیرد/ تحریم نفت ایران به غرب فشار وارد می کند
سفیر فرانسه در تهران گفت: فرانسه علاقه مند است بر مبنای نامه کاترین اشتون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ؛ مذاکرات گروه 1+5 با ایران در آینده نزدیک برگزار شود.
به گزارش حیات ، برونو فوشه پس از دیدار با حسن تاجیک مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: فرانسه منتظر پاسخ ایران به این نامه است و امیدواریم مذاکرات در آینده نزدیک انجام شود.
وی با بیان اینکه موضوع هسته ای ایران مهم است ؛ ادامه داد: مواضع فرانسه در قبال برنامه هسته ای ایران تغییری نیافته و معتقد هستیم ایران براساس معاهده ان پی تی از حقوقی برخوردار است اما همین معاهده وظایفی را برای ایران پیش بینی کرده است.
سفیر فرانسه در ایران با بیان اینکه حضور وی در وزارت امورخارجه بدلیل تصویب تحریم های اتحادیه اروپا در 23 ژانویه است، گفت: ایران آمادگی خود را برای مذاکره اعلام کرده است.
فوشه با بیان اینکه فرانسه روابط خوب و مستمری با جمهوری اسلامی ایران دارد ، اظهارداشت: به اظهارات مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه ایران پاسخ داده ام اما پاسخ رسمی را باید مقامات فرانسوی بدهند.
فوشه اضافه کرد: ما با ایران روابط دیرینه و خوبی داریم و معتقدیم که با مذاکرات می توانیم به اهدافمان برسیم.
سفیر فرانسه گفت:تحریم های اعمال شده ازسوی کشورهای اروپایی به ویژه به کشورهایی که از ایران نفت وارد می کنند فشارهایی را وارد خواهد کرد.
تاجیک قبل از این دیدار با سفرای ایتالیا و اسپانیا گفت وگو کرده بود.
وی قرار است امروز با سفرای یونان ؛ هلند و پرتغال در تهران نیز گفت و گو کند.
این دیدارها بنا به دعوت وزارت امور خارجه ایران برگزار می شود.